The Sharp Gethr - Im Losing You

Konferenshotell i Stockholm

Det kan vara bra att åka på en konferens med jobbet och ha det lite extra kul och se till att man får lite extra jobb gjort. Det är bra att man planerar in det i tid så att alla på jobbet har möjlighet och vara med och göra sina planer för att kunna vara med. Det finns många fina konferenshotell i stockholm som man kan kolla upp, det är ju skönt att vara nära stan samtidigt som man inte kanske vill vara precis i smeten.
Ja det är ju kul när man planerar så att det verkligen blir bra och att man kan få det att bli så som man vill och önskar.

Se vad som passar ert företag bäst

Ja det kan ju vara bra att kolla upp va det är som passar ens företag bäst, det finns ju olika behov och olika saker som man behöver ta hänsyn till. Så om man är ute i god tid så kan man få det att bli så som man vill så att alla kommer att känna sig väl till mods och att det kommer att bidra till att man kan jobba och få skare och ting gjorda som man vill få gjort. Det är nåt som är väldigt  bra och som man gör väl i att pröva på och få att bli så bra som möjligt. Så se vad ni ska göra och vart ni ska åka och se vad man kan planera in för aktiviteter så att det inte bara blir jobb utan också lite teambuilding det är något som företaget mår bra och det kan vara lite kul för personalen att det blir lite annat än bara jobb.
Ja det kanske är något att planera in efter semestern så att alla är tillbaka och då blir det som en kickoff inför hösten.